2011 m. liepos 13 d., trečiadienis

Keistas tas gyvenimas:)

Snd visa nakti sapnavau baisu sapna, kaip mano kaimynas bando visus mus iszudyti... Vos tik prabusdvau is baimes apsidairydavau kambaryje, kad suprasciau ar cia tikrai buvo tik sapnas... Ir vos padedavau galva ant pagalves pradedavau sapnuoti tesini. Gal del sios priezasties atsikeliau truputi nervuota. Atsikelus prisedau prie sio velnio ismislo ir toliau ieskojau agenturu bei nusiunciau keleta nuotraku, i viena is tu, is kurios gavau atsakyma. Tuo metu kai sedejau prie kompiuterio prie namu privaziavo furgoniukas su uzrasu "DPD". Po keliu minuciu i duris kazkas pasibelde. Atidarius jas vyrukas man padave siuntini ir palinkejo geros dienos. Sugrizusi i kambari isvyniojau dezute, o ten buvo sonny ericsson experia telefonas. Is laimes vel pradejau sokineti kaip ir vakar.:D Visa diena praziurinejau ta nuostabu daikciuka. Su Pauliuku vos pasidalinom, nes ir vienam ir kitam knietejo viska isbandyti. ;D Kai jau pabodo maigyti nusprendziau padaryti pora pratimuku ir pasimegauti karsta vone su nuostabiu vonios aliejum... Tikra atgaiva. Tik prie tos atgaivos truko taures vyno. :)
Atejo vakaras. 
Reikes susigalvoti kuo rytoj reikes renktis i mokykla:D Na taip as toks zmogus kuris megsta atrodyti gerai, o gal net super gerai. :) Taip pat manau dar snd parasysiu cv. Zinoma su Pauliuko pagalba, gi 2 galvos geriau veikia nei viena;D O galiausiai pries pat mieguti pasimegausiu super duper geru filmu - KARIBU PIRATU pirmaja dalimi.(Nuostabiausias nuotykiu filmas koki esu macius.)
Gero jums vakaro mielieji.













Nuostabusis zaisliukas:)(happy)

With Love,
Neilla.

p.s manau reikes pasidometi sapninike ka reiskia uzpuolimas...(per daug pradejau tiketi visokiom nesamonem, net ir sapnu reiksmem....:))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą