2011 m. liepos 20 d., trečiadienis

suksniai ir aplodismentai;D

O kuri snd diena?:O Jau treciadienis?:O Nuo pirmadienio pradejau nesiorentuoti dienose. Tikriausiai todel, kad pradejau eiti i mokyklele... Gavus super duper laiska nusprendziau, kad man nedelsiant reikia tobulai ismokti anglu kalba. Ir man visiskai vienodai jog as susikalbu su zmonemis. As toks zmogus kuris megsta viska atlikti tobulai ir atrodyti ir pasirodyti nepakartojamai. O tikriausiai jums idomu kas ten per laiskas... Atsakymas paprastas: IS EKA MODEL AGENCY. (minios suksniai ir aplodismentai;DD) Cituoju:

"Congratulations!!!!

RASA

You have been selected to join

EKA Model & Actor Management


Dear Rasa,


Thank you for your application and for sending in your photographs. I am writing with the great news that the Agency would love to offer you free representation!! You look fabulous in the photos and you have a gorgeous, strong look with a really current on-trend style that will be ideal for our contemporary, adult market! You show great confidence in your photos and with this in mind we feel that you have excellent potential to obtain work under representation with EKA Management."



Uhu as busiu modelis arba ne;DD Tik va, ta dziaugsma uztemde liudesio debesiukai. As neturiu 175 svaru susimoketi uz nuotraukas ir visoki kitoki suda... Pamates mano liudesi Pauliukas man pazadejo sutaupyti tuos pinigus  iki rugpjucio viduriuko.... Taigi man lieka ne tiek jau ir daug, berots nepilnas menesiukas ismokti idealiai anglu kalba, paplokstinti pilvuka ir pagerinti savo kuno sudejima sportuojant ir t.t  As pasistengsiu del savo svajones labai labai tik va idomu ar Pauliukas pasistengs, kad as buciau laiminga? Va cia jau kitas klausimas... Ir dar vienas dalykas koki nusprendziau, tai  tas, jeigu rugpjuti jau nebebus pamoku akademijoje leksiu per kavinukes ieskoti darbuko... Tada busiu padavalka;DDDD ir uzsidirbsiu daug daug pinigu;DDD nu kiek tas daug tiek, kad galeciau savo svajonei suteikti sparnus ir padeti ne tik jai, bet ir sau pakilti.:)

Gero vakaro mielieji:)*
                            Megan Fox
With love,
Neilla.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą